Τρόποι αποστολής

Εντός Αττικής

 • Mέσω courier (χρέωση 5€ για παραγγελίες μέχρι 99.99€)
 • Μέσω courier (δωρεάν για παραγγελίες από 100€ και πάνω)
 • Παραλαβή απ’το κατάστημα

Εκτός Αττικής

 • Mέσω courier (χρέωση 5€ για παραγγελίες μέχρι 149.99€)
 • Μέσω courier (δωρεάν για παραγγελίες από 150€ και πάνω)

Κύπρος

 • Mέσω courier (ενιαία χρέωση 30€ για όλες τις παραγγελίες)

 

(Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία EasyMail.)

Τρόποι πληρωμής
 1. Πληρωμή μέσω κάρτας (Χρεωστική ή Πιστωτική)
 2. Αντικαταβολή (+3,00€)
 3. Πληρωμή στο κατάστημα
 4. Τραπεζική Κατάθεση
  Η καταθεση γίνεται στον λογαριασμο EUROBANK IBAN GR 11 0260 5230 0003 1020 0265 703 (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ / PADELOVE ) και η αποστολή της
  παραγγελίας γίνεται μετά την παραλαβή του καταθετηρίου στη διεύθυνση info@padelove.gr με θέμα τον κωδικο της παραγγελίας σας και την
  επιβεβαίωση της πληρωμής.
Πολιτική αλλαγών
Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ή λάβατε ως δώρο και να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο. Οι αλλαγές γίνονται δεκτές όλες τις ημέρες της εβδομάδος και εντός 15 ημερών, από την ημερομηνία αγοράς.

Σε περίπτωση προσωπικής αγοράς, θα πρέπει να έχετε μαζί σας οπωσδήποτε το παραστατικό, απόδειξη ή τιμολόγιο. Όταν πρόκειται για δώρο, είναι απαραίτητη η κάρτα αλλαγής, που οπωσδήποτε περιέχει η συσκευασία δώρου. 

Το προς επιστροφή προϊόν, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, τόσο το ίδιο, όσο και η συσκευασία του και οι ειδικές σημάνσεις του, (καρτελάκια). Σε αντίθετη περίπτωση, δεν μπορεί να γίνει δεκτό ως επιστρεφόμενο είδος.

Για τις αγορές DEMO/USED ρακετών δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής, αλλαγής ή αντικατάστασης με άλλο προιον.

Επιστροφές/αλλαγές σε προϊόντα όπως κάλτσες, μάσκες, δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία.

Εφόσον η αλλαγή σας πραγματοποιείται σε περίοδο εκπτώσεων, η τιμή του επιστρεφόμενου προϊόντος είναι αυτή που έχει την ημέρα της αλλαγής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν που πωλείται με έκπτωση στην ημερομηνία της αλλαγής και να επιλέξετε ένα προϊόν επίσης με έκπτωση, η διαφορά της αξίας των δύο προϊόντων που θα προκύψει, θα καταβληθεί σε χρήματα είτε από τον πελάτη, είτε από το κατάστημα, ανάλογα με το αν το νέο επιλεγμένο προϊόν είναι φθηνότερο ή ακριβότερο.

Πολιτική ακυρώσεων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία που την παραλάβατε μαζί με το αντίστοιχο παραστατικό, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (ν. 2251/94), χωρίς να αναφέρετε τους λόγους της επιστροφής.

Παρακαλείστε, αν επιθυμείτε, να γνωστοποιήσετε τους λόγους της επιστροφής του(-ων) προϊόντος(-ων) γραπτώς (ταχυδρομείο ή e-mail) και θα σας αποσταλούν όλες οι πληροφορίες που απαιτούνται για την επιστροφή του προϊόντος σας.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το Padelove.gr  θα επιστρέψει μόνο την αρχική τιμή που καταβάλατε για το προϊόν (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής).

Σε όλα τα προϊόντα για να δεχτούμε την επιστροφή τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση κι έτοιμα προς μεταπώληση.

0
  0
  ΚΑΛΑΘΙ
  ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ