Έμαθες για το  padel και είπες να το δοκιμάσεις; Είμαστε σίγουροι οτι “κόλλησες” μαζί του!Τώρα αρχίζει η περιπέτεια λοιπόν!

Ξεκινώντας το αγαπημένο μας άθλημα θα χρειαστείς τον παρακάτω εξοπλισμό απαραιτήτως.

1.Αθλητικό outfit ( όσο πιο ενθουσιώδης και…μερακλής είσαι τόσο πιο παντελικά ρούχα θα φορέσεις!).Οι εταιρίες που εξειδικεύονται στο  padel έχουν σειρά ρούχων που είναι φτιαγμένα από ελαφριά υλικά και όχι από χονδρό βαμβάκι. Το polyester κυριαρχεί ακόμα και στις επίσημες εμφανίσεις των επαγγελματιών του WPT.

 

 

2.Παπούτσια για padel.

Ναι, σωστά διαβάζετε! Επενδύστε σε ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι φτιαγμένα για padel και όχι απλά ΚΑΙ για padel. Μερικές εταιρίες επειδή δεν

έχουν αναπτύξει τεχνολογία για παπούτσια padel προωθούν παπούτσια τένις (clay) κάτι που το οποίο δεν το προτείνουμε. Οι πιο γνωστές εταιρίες που έχουν αναπτύξει μοντέλα παπουτσιών αποκλειστικά για padel είναι οι παρακάτω Bullpadel, Babolat , Joma , Munich , Nox , K-swiss , JHayber , Drop shot .

 

3.Φυσικά , ρακέτα padel! Το πιο σημαντικό και πιο πολύπλοκο από τα τρία του εξοπλισμού μας.Πριν ξεκινήσουμε να αναλύουμε τους τύπους ρακετών θα πρέπει να κάνουμε τις εξής ερωτήσεις στον εαυτό μας:Πόσο συχνά θα παίζω; Θέλω να βελτιωθώ αγωνιστικά ώστε να παίζω σε τουρνουά; Θέλω απλά να παίζω για hobby και μόνο;Παίζω καθημερινά και είμαι και αγωνιστικός παράλληλα; Ποιό είναι το επίπεδο μου; Πόσα χρήματα θέλω να διαθέσω για μια ρακέτα;Απαντώντας αυτές τις ερωτήσεις θα βρούμε τι τύπο ρακέτας θα πρέπει να αγοράσουμε.

 

Επισκέψου το φυσικό κατάστημα του Padelove.gr και  θα σε κατευθύνουμε αναλόγως!

 

 

 

 

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ