Στις 9 Ιουνίου 2021, η εταιρία Κάρδαρης Άγγελος-Padelove.gr,
ως επίσημος Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της ισπανικής εταιρίας Cartri υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού padel.????
Ο Δημήτρης Χαλαβαζής (@jim_chalavazis), 14 ετών, είναι και επίσημα ντυμένος με τα προϊόντα της εταιρίας Cartri (@cartri.internacional). Ο Δημήτρης επέλεξε να αγωνίζεται με την ρακέτα Volcano2 LTD, την ναυαρχίδα της εταιρίας.

Επίσης, το κατάστημα Padel love, στηρίζει σαν χορηγός, τον Δημήτρη καλύπτοντας την υπόδηση του και τα ρούχα του με τη φίρμα του Padelove.gr

Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Padelove.gr, Κάρδαρης Άγγελος, ως λάτρης του αθλήματος του πάντελ επέλεξε τον ανερχόμενο νεαρό παίκτη τόσο για το χαρακτήρα του όσο και για την, ίδια, ιδεολογία που έχει με την εταιρία που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, την Cartri, ώστε να στηρίζει τους νέους του αθλήματος να εξελιχθούν και να γίνουν οι αυριανοί Πρωταθλητές!

Επενδύουμε στο μέλλον και σε ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν!
Ευχαριστούμε θερμά την Οικογένεια του Δημήτρη, (Γιώργο Χαλαβαζή, Κωνσταντίνα Γιακουμοπούλου και τον coach Mario Barcelo) που με την συγκατάθεσή της έδωσε το πράσινο φως στην εταιρία μας να σταθεί αρωγός στη προσπάθεια του νεαρού παίκτη!

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ