Η νέα χρονιά είναι εδώ και η Cartri για άλλη μια φορά αποφάσισε να καινοτομήσει και το 2022. Όπως θα δείτε στο eshop και στο φυσικό καταστημα του PADELOVE,  και φέτος, η Cartri δίνει προτεραιοτητα στην καινοτομία και τα υλικά υψηλής ποιότητας. Το ισπανικό brand που θέλει να εξελίσσεται όλο και περισσότερο,  φτάνει στην Ελλάδα με 16 μοντέλα για φέτος.

Στη σειρά Premium, όπως είναι φυσικό  βρίσκουμε τις πιο πολυτελείς ρακέτες της μάρκας. Για άλλη μια φορά φέτος, η Cartri βασίζεται σε υλικά πολύ υψηλής ποιότητας για να σας εγγυηθεί δύναμη, ακρίβεια, άνεση, απορρόφηση κραδασμών και ανθεκτικότητα.

Cartri Volcano Teide 2022: Εμπνευσμένη απο το διάσημο ηφαίστειο TEIDE, είναι ένα από τα κοσμήματα της μάρκας. Μια ρακέτα με πολύ χαρακτηριστικό υβριδικό σχήμα που ακροβατεί μεταξύ στρογγυλού και διαμαντιού. Δεσμεύεται  να προσφέρει για άλλη μια χρονιά μεγάλη άνεση και ανθεκτικότητα χάρη στο μείγμα 6k Carbon / Kevlar και τον μαλακό αφρό EVA. Οι λάτρεις των προηγούμενων Volcano’s θα πρέπει και φέτος να εκτιμήσουν αυτή την εντυπωσιακή ρακέτα, η οποία επιστρέφει για πρώτη φορά με μια τραχιά επιφάνεια για περισσότερο έλεγχο της μπάλας και καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε χτύπημα.

 

Cartri Shield Alpha 2022. Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, η νέα Shield Alpha χαρακτηρίζεται από την ευελιξία της. Σε σχήμα δάκρυ, αυτή η ρακέτα με τη νέα τραχιά επιφάνεια Sandgrip θα σας κάνει να ξεπεράσετε οποιαδήποτε  κι αν είναι η κατάσταση. Ο μαλακός αφρός EVA και ο άνθρακας 3k στα πλαϊνά θα σας επιτρέψουν να είστε τόσο άνετοι στο κάτω μέρος της πίστας όσο και στο δίχτυ. Η γέφυρα Air Flow System θα σας προσφέρει περισσότερη σταθερότητα, για ακριβείς βολές και ωραία έξοδο της μπάλας.

 

Cartri Tamarit Speed ​​X 2022.  Σε σχήμα δάκρυ, η νέα Tamarit είναι μία πολύ ευέλικτη ρακέτα πολύ υψηλού επιπέδου. Συνδυάζει εξαιρετικά υλικά όπως 24k αλουμινισμένο άνθρακα στις όψεις της και 6k Carbon / Kevlar στο πλαίσιο της για μέγιστη ισχύ, ακρίβεια και αντοχή. Ο αφρός EVA Soft θα σας προσφέρει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά την απόδοση κάθε χτυπήματος της μπάλας.

 

2022 Cartri Pro Line. Η Pro Line αποτελείται από 4 προηγμένες ρακέτες, στις οποία βρίσκουμε δύο μεγάλες τεχνολογίες που παλαιότερα βρίσκαμε μόνο σε premium σειρές: Core Ptx και TubIX. Το πρώτο επιτρέπει την ύπαρξη ενός πυρήνα του οποίου η πυκνότητα και η ελαστικότητα προάγουν τον έλεγχο χωρίς απώλεια ισχύος, ενώ το δεύτερο είναι ένα σύστημα αμφίδρομων σωλήνων που ενισχύονται από ίνες για να τους προσφέρουν μέγιστη αντοχή και ελαφρότητα.Οι παίκτες που αναζητούν ευελιξία θα πρέπει να εκτιμήσουν τη Hammer CTR 520, το οποίο προσφέρει ξεκάθαρα και στοχευμένα χτυπήματα χάρη στον τρισδιάστατο σχεδιασμό της ενώ συγχρόνως εξασφαλίζει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος και ελέγχου.Η Titan alpha είναι η νέα έκδοση ενός από τα πιο κλασικά μοντέλα της μάρκας. Μια πολύ ευέλικτη και άνετη ρακέτα χάρη στο στρογγυλό της σχήμα και το μείγμα από ανθρακονήματα και γυαλί στις όψεις.Σύντομα οι Black Star,  Dark sword, και Thunder gold μαζί με τη Cannon Vector θα ολοκληρώσουν αυτή τη σειρά που θα ικανοποιήσει όλους τους τύπους παικτών.

 

2022 Cartri Advance Line . Είστε ένας παίκτης που αρχίζετε τώρα το padel αλλά δεν θέλετε να κάνετε έκπτωση στην ποιότητα της πρώτης σας ρακέτας, ή ένας παίκτης  που αναζητάτε μία ρακέτα που θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να βελτιώνεστε; Η σειρά Advance είναι σχεδιασμένη για εσάς και τα έχει όλα.Η Tsunami Epsilon, όπως υποδηλώνει το όνομα, θα σας δώσει εξαιρετική απόδοση σε κάθε χτύπημα της μπάλας. Η ρακέτα 512° θα προσελκύσει παίκτες που αναζητούν ευελιξία και άνεση, ενώ η Orion θα προσφέρει ένα εξαιρετικό sweet spot και ευελιξία σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ασφάλεια και έλεγχο στο παιχνίδι τους. Η Alpha Centuari 385 και η Cosmos με την ξεχωριστή επιφάνεια sandgrip  ολοκληρώνει αυτή τη σειρά με στόχο τους νέους παιχτες που θέλουν το κάτι παραπάνω από τη πρώτη τους ρακέτα!

LIMITED EDITION LINE

Eκτός από τις ρακέτες που σας παρουσιάσαμε παραπάνω, η Cartri κυκλοφορεί επίσης δύο limited edition ρακέτες που είναι αφιερωμένες σε δύο iconic άγρια ζώα με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου του padel ως προς την προστασία της άγριας ζωής. . Περιστασιακά, η μάρκα θα δωρίσει μέρος των κερδών από την πώληση αυτών των δύο ρακετών σε μια ισπανική ΜΚΟ που εργάζεται για την καλή υγεία και προστασία των άγριων ζώων. . Η  Wolf Artic και Η Snake, δύο στρογγυλές ρακέτες, που επικεντρώνονται κυρίως στην άνεση και το χειρισμό όπως αποδεικνύεται και από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση τους: αφρός UltraSoft και μείγμα υαλοβάμβακα / άνθρακα 12k στα πλαϊνά!

όλα τα παραπάνω σχέδια θα είναι διαθέσιμα στο φυσικό μας κατάστημα Κωνσταντινουπόλεως 20Α, στη Γλυφάδα, στο eshop μας, και στα συνεργαζόμενα padel clubs! Σε περιμένουμε για να τα δεις απο κοντά!

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ